Delta primila treću generaciju Mladih lidera

Delta primila treću generaciju Mladih lidera

Dodelom sertifikata drugoj generaciji i svečanim prijemom treće generacije juče je u Delta Holdingu počeo novi ciklus programa Mladi lideri, autorskog programa zapošljavanja mladih i obrazovanih ljudi.

“Mladi ljudi su tajna Deltinih uspeha i zato budite sigurni da će vaš rad biti primećen i da ćete u Delti dobiti priliku da obavljate značajne poslove i zadatke. Mladi lideri treba da stvore novu Deltu, sa internacionalnim predznakom, a to znači Deltu sa svojim kompanijama u Londonu i Njujorku”, rekao je na svečanosti predsednik kompanije Miroslav Mišković.

Pokrovitelj programa Mladi lideri, potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj Marija Desivojević Cvetković podelila je zadovoljstvo zbog uspeha projekta Mladi lideri: “U Delti važi pravilo da su u poslu najvažniji ljudi. Možete imati najviše novca, najbolji projekat i biznis, ali ako nemate kvalitetne ljude – to ništa ne vredi. Mi u Delti hoćemo kvalitetne ljude i, nema razloga da krijemo, hoćemo najbolje ljude”.

Na konkurs za treću generaciju mladih lidera stigle su 4624 prijave, pa je zbog velikog interesovanja kroz nekoliko krugova selekcije odabrano 30 najboljih. Danas je njihov prvi radni dan, a u toku narednih godinu dana oni će raditi u različitim delovima Delta Holdinga, upoznavati poslovne procese i prolaziti dodatnu obuku.

Pripadnicima druge generacije, u kojoj 11 je već zasnovalo radni odnos, uručeni su sertifikati, kao potvrda da su tokom programa pokazali osobine koje krase mladog stručnjaka – visoku profesionalnost, znanje i spremnost na timski rad.

Post navigation

Jedno razmišljanje o “Delta primila treću generaciju Mladih lidera”

  • pre 9 година

    dokle ces vise da lazes ovaj jadan narod hostapleru jedan skini se sa grbace ovoj jadnoj srbiji sramoto jedna,Srbija treba da slavi dan kada budes u zatvoru i platio sve sto si ukrao od ovoga naroda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.