Miroslav Mišković razgovarao sa studentima Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu

Miroslav Mišković razgovarao sa studentima Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu

Knjiga „Ja, tajkun“ Miroslava Miškovića predstavljena je pred prepunim amfiteatrom Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

O knjizi su govorili direktor izdavačke kuće „Laguna“ Dejan Papić i ekonomski novinar Miša Brkić. Osobenost ove promocije je što je prvi put predsednik Delte razgovarao sa posetiocima, studentima Ekonomskog fakulteta, na kojem je i sam diplomirao. Razgovor je vodio novinar, scenarista i marketinški stručnjak Voja Žanetić.

Šire izvode iz ovog razgovora objavio je dnevni list “Danas” u dva nastavka. Celokupan razgovor možete pogledati na YouTube kanalu Delta Holdinga.

Tokom skoro dvočasovnog obraćanja predsednika Delte, pred više od 500 posetilaca, studente je najviše zanimalo kako se osećao kada je započinjao privatni biznis, da li je lakše započeti posao danas, ili u vreme kada je počinjao g. Mišković, šta je to što čini uspešnog biznismena, a šta je to što treba da ima mlad čovek da bi se zaposlio u velikoj kompaniji kao što je Delta.

Autor knjige nije krio uzbuđenje što govori na fakultetu koji je i sam pohađao, a posle zvaničnog dela promocije zadržao se u dužem potpisivanju knjiga, fotografisanju i razgovoru sa gostima na promociji.

Domaćin događaja bio je Studentsksi parlament Ekonomskog fakulteta, na čiji poziv je autor knjige „Ja, tajkun“ i došao u Kragujevac.

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.