Šoping mol Delta Planet i u Varni, Bugarska

Šoping mol Delta Planet i u Varni, Bugarska

Delta Real Estate, članica Delta Holdinga završila je akviziciju šoping-mola u Varni, na Crnom moru. Ovaj projekat, pod imenom Delta Planet i vredan 120 miliona EUR, razvijaće zajedno sa partnerom, kompanijom AP Investments iz Sofije.

„Delta Real Estate nastavlja svoje strateško širenje u oblasti nekretnina. Zadovoljstvo mi je da mogu zvanično da najavim otvaranje još jednog gradilišta u zemlji Evropske Unije, u Bugarskoj.“ – izjavila je Zorana Ždrale Burlić, generalni direktor Delta Real Estate-a.

Varna je drugi po veličini grad u Bugarskoj i važan turistički centar. Na čelu AP Investmentsa su poznati bugarski preduzetnici Angel Angelov i Peter Dudolenski. Kompanija koja poseduje veliki broj investicija u oblasti razvoja nekretnina, zdravstva, trgovine i maloprodaje.

Posle ove akvizicije, regionalno poslovanje Delta Holdinga obuhvata Sloveniju (hotel InterContinental u Ljubljani), Bosnu i Hercegovinu (šoping mol Delta Planet u Banjaluci, u izgradnji) i Bugarsku. Kompanija ima planove za širenje na tržišta Hrvatske i Albanije.

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.