Ugovor Delte i IHG o upravljanju hotelom InterContinental u Ljubljani

Ugovor Delte i IHG o upravljanju hotelom InterContinental u Ljubljani

Potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj Marija Desivojević Cvetković i potpredsednik InterContinental Hotels Grupe za razvoj za Evropu Philippe Bijaoui (Filip BIŽAUI) potpisali su Ugovor o upravljanju hotelom InterContinental u Ljubljani.

Time se nastavlja partnerstvo Delta Holdinga i InterContinental Hotels Grupe koje traje od 2007. godine. Dve kompanije od ranije imaju ugovor o menadžmentu hotela Crowne Plaza Beograd i Ugovor o razvoju hotela InterContinental u Beogradu.

U glavnom gradu Slovenije, Delta Holding izgradiće najvišu ali i jednu od najlepših zgrada. Novi hotel sa 5 zvezdica imaće 165 soba, 2 banket sale za 500 gostiju, nekoliko sala za sastanke, predsednički apartman, spa centar sa bazenom i fitnes zonom. Na poslednjem, 21. spratu hotela biće restoran sa panoramskim pogledom na Ljubljanu.

s

Početak izgradnje InteContinental Hotela planiran je do kraja godine. Trenutno je u toku izrada projektne dokumentacije i enterijera. Ukupna investicija Delta Holdinga iznosi 42 miliona EUR.

Marija Desivojević Cvetković: Partnerstvo sa InterContinental Hotels Grupom veoma je značajno za našu kompaniju. Delta sarađuje sa najboljim svetskim kompanijama, a IHG, koja posluje u skoro 100 zemalja, sa 10 hotelskih brendova i skoro 5000 hotela je najznačajnija hotelska grupacija u svetu. Oni nam donose najnoviju tehnologiju i najbolju poslovnu praksu, čime se podižu standardi poslovanja u hotelskom biznisu u Srbiji i Sloveniji.

Philippe Bijoui: Radujemo se nastavku saradnje sa kompanijom Delta Holding čiji se kvalitet u radu nikada ne dovodi u pitanje, a na čijem čelu je profesionalan i veoma motivisan tim. Sigurni smo da će tako biti i prilikom realizacije projekta u Ljubljani, a očekujemo da ukoro zajedno radimo i na izgradnji InterContinental Hotela u Beogradu.

 

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.