USKORO U IZDANJU “LAGUNE” KNJIGA MIROSLAVA MIŠKOVIĆA “JA, TAJKUN”

USKORO U IZDANJU “LAGUNE” KNJIGA MIROSLAVA MIŠKOVIĆA “JA, TAJKUN”

Od petka 13. aprila u prodaji će se naći knjiga Miroslava Miškovića JA, TAJKUN. Nesvakidašnja autobiografija otvara svojevrstan presedan na ovim prostorima i osvetljava sudbinu čoveka koji četiri decenije ispisuje ekonomsku istoriju Srbije: izgradio je korporaciju evropskog ranga, stekao bogatstvo, zaposlio desetine hiljada ljudi – ali zaradio i otmicu, hapšenje, medijsku harangu i status državnog neprijatelja.

Ekonomski triler

Odlukom da prekine višedecenijsko ćutanje, Mišković svojom knjigom afirmiše za nas novo shvatanje biznisa, raskrinkavajući predrasude i zablude o tržištu, preduzetništvu, sticanju novca, privatnoj svojini. U svojoj ispovesti, pisanoj u do sada nepoznatoj formi ekonomskog trilera, otkriva principe svog poslovanja i iznosi mehanizme kojima je gradio kompanije, podizao njihovu vrednost, a na kraju ih, sa velikom zaradom, prodavao.

autobiografija Miroslava Miškovića
JA, TAJKUN

Autobiografija JA, TAJKUN jeste lično i verodostojno svedočanstvo o ekonomskim prilikama, izneto bez analitičkih uopštavanja, isključivo kroz autorovo neposredno iskustvo. Miroslav Mišković u njoj ogoljuje iskonski nesporazum države i preduzetnika na ovim prostorima ‒ sudar principa ideologije i privređivanja, kritikuje konkretne postupke konkretnih ličnosti, oštro, ali bez malicioznosti, ne štedeći nikoga u okruženju, pa ni sebe.

Prodaja u knjižarama i online

Bez zadrške, otvoreno i transparentno, ovo je knjiga koja će uspostaviti novo razumevanje ekonomske stvarnosti savremenog doba. 

Knjigu JA, TAJKUN možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Post navigation

0 razmišljanja o “USKORO U IZDANJU “LAGUNE” KNJIGA MIROSLAVA MIŠKOVIĆA “JA, TAJKUN””

  • pre 6 година

    Svo poštovanje.
    Gospodin, moj zemljak, Miroslav Mišković je živa legenda i takav će i ostati !
    Pozdrav i sve najbolje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.