Mišković nema veze sa politikom i strankama

Mišković nema veze sa politikom i strankama

Delta Holding najoštrije demantuje da je predsednik Kompanije Miroslav Mišković na bilo koji način povezan sa političkim i stranačkim zbivanjima, kako to ovih dana tvrde pojedini političari i mediji.

Ova godina bila je jako teška za celu srpsku privredu, a posebno za Delta Holding i njegovog predsednika. U takvoj situaciji potrebno je vanredno mnogo raditi kako bi kompanija nastavila normalno da posluje, da otvara nova radna mesta, isplaćuje 8.000 plata i u budžet  Republike Srbije uplaćuje 8 miliona evra mesečno.

Jasno je da je Miroslav Mišković koncentrisan isključivo na svoj posao i da se ni na koji način ne bavi politikom, strankama, niti izborima u pojedinim strankama.

Uplitanje Miroslava Miškovića u političke i unutarstranačke sukobe predstavlja grubu zloupotrebu kojom se još jednom udara na uspešno poslovanje jedne od najvećih domaćih kompanija. Ponovo apelujemo da se i Delti i njenom predsedniku omogući samo jedno: da se bavimo poslom zbog kojeg postojimo, jer je jedino to u interesu ne samo Delte i njenih zaposlenih, već i našeg društva u celini.

Post navigation