Predsednik Delte dva sata odgovarao na pitanja studenata beogradskih fakulteta

Predsednik Delte dva sata odgovarao na pitanja studenata beogradskih fakulteta

Puna dva sata trajao je današnji razgovor Miroslava Miškovića sa pedeset studenata beogradskih fakulteta, koji učestvuju u obrazovnom programu Compass.

Predsednik Delte je odgovorio na sva pitanja učesnika. Interesovanja studenata bila su zaista raznolika: od najčešćeg zanimanja za poziciju mladih u Deltinom sistemu, načinu stvaranja i ponašanja poslovnog lidera, preko pitanja o ekonomskoj politici Srbije, do interesovanja za dnevne navike Miroslava Miškovića, tokom poslovnog dana i u slobodno vreme.

Širu verziju razgovora možete pronaći na ovom linku.

Obrazovni program Compass je nastao u saradnji kompanije Delta sa studentskim organizacijama Univerziteta u Beogradu. Pedeset studenata treće i četvrte godine fakulteta ima priliku da kroz interaktivna predavanja i radionice uči od Deltinih stučnjaka.
U šest meseci, počev od aprila ove godine, studenti učestvuju u predavanjima o veštini pregovaranja, timskom radu, komunikaciji i društvenim mrežama, motivaciji zaposlenih, liderstvu itd. Rade na projektnom zadatku i studiji slučaja iz oblasti poslovanja kompanije.

Cilj programa je da se studentima pruži prilika da tokom studija zakorače u poslovni svet i vide u praksi kako izgleda poslovanje jedne od najuspešnijih kompanija u Srbiji.

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.