Ko stane u poslu, on pada!

Ko stane u poslu, on pada!

(Miroslav Mišković u novogodišnjoj poruci zaposlenima, 
decembar 2015. godine)

Najvažniji posao Delte je da stvara i razvija kvalitetne kompanije. Mi smo u tome uspeli i zato smo ove godine ostvarili značajne prodaje naših kompanija i nekretnina.

Nema stajanja u mestu, jer ko zastane u poslu, on pada. Moramo razvijati postojeće kompanije, i moramo započeti nove poslove, jer tako stvaramo kapital za buduće prodaje.

Nema stajanja na ličnom planu. Svi moraju da se menjaju i usavršavaju, i to važi na svim nivoima. Posebno podržavamo edukaciju mladih. Oni su naši budući menadžeri i oni će stvarati naše buduće kompanije.

Očekujem od vas da gradite tim. Da stvarate dobru atmosferu za rad, u kojoj će biti zadovoljan svaki čovek. Zadovoljni zaposleni koji su lojalni kompaniji – to je naš cilj u narednom periodu.

Što se tiče eksterne atmosfere i uslova, znamo da oni neće biti dobri za poslovanje, ali mi ne možemo da se osvrćemo na to. Mi ne treba da govorimo o objektivnim teškoćama. Mi treba da govorimo samo o onom što smo subjektivno uradili da naš posao bude završen. Ako budemo gledali sebe, i ne budemo se žalili na loše uslove, imaćemo uspešnu 2016. godinu.

 

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.