Prva pomoć isporučena u Republiku Srpsku

S obzirom da je proteklih dana više puta ukazivano na neophodnost donjeg veša i čarapa, Delta Sport donirao je Crvenom krstu 5.000 artikala. Zavodu, Prihvatilištu i Domu sa osobe sa invaliditetom u Sremčici, koji je ujedno i prihvatna stanica, Delta Sport donirao je 270 pari patika i 580 komada odevnih predmeta.

Aqua-Gala-01

 

Hotel Crowne Plaza nastavlja da pomaže donacijama hrane, ali i ponudom gostima da umesto plaćanja kafe, pošalju humanitarne poruke na broj 1003. Delta Transportni sistem (DTS) stavio je svoja vozila na raspolaganje Kriznom štabu Beograda, kao i petoro kolega koji neprekidno volontiraju u ovoj ustanovi.

Podsećamo da će celokupna suma jednodnevnih zarada svih zaposlenih u Delta Holdingu biti uplaćena na posebni račun Vlade Srbije za otklanjanje posledica poplava. Delta Holding do sada je uputio ukupnu pomoć u vrednosti od 90.000 evra. Kompanija će nastaviti da prati potrebe stanovništa i ustanova i nastojaće da koliko god je u mogućnosti olakša ovu tešku situaciju u kojoj se zemlja našla.

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.