Presuda potvrdila da je sve rađeno po zakonu

Presuda potvrdila da je sve rađeno po zakonu

Pravosnažnom oslobađajućom presudom Apelacionog suda u Beogradu potvrđeno je ono što smo znali i što smo tvrdili u proteklih skoro 10 godina: da je poslovanje osnivača Delta Holdinga Miroslava Miškovića u potpunosti zakonito i prema važećim propisima, saopštio je Delta Holding, reagujući na konačnu presudu prvom čoveku kompanije.

Ovakva presuda predstavlja nesumnjivu satisfakciju za prvog čoveka Delte, kao vodećeg poslovnog čoveka u regionu, ali i za sve zaposlene u Kompaniji. Njome je jednom za svagda stavljena tačka na pokušaje da se  ospori velika poslovna karijera duga gotovo pola veka, da se ugrozi čitava porodica Mišković i poslovanje kompanije koja zapošljava više od 4.000 ljudi.

Presudom se naravno ne mogu ukloniti ni gorak ukus, ni objektivne posledice bezmalo decenijske kampanje kojoj je bio izložen vodeći domaći preduzetnik i Delta Holding kao jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u regionu.

Bez tereta nepravedne medijske kampanje i optužnice za teška krivična dela, Miroslav Mišković se u potpunosti posvećuje strateškom vođenju Delta Holdinga sa pozicije predsednika Upravnog odbora.

Miroslav Mišković, porodica Mišković i Delta Holding ovom izjavom stavljaju tačku na sudski progon koji je trajao od decembra 2012. do danas. Molimo medije i najširu javnost da razumeju da daljih izjava na ovu temu neće biti, zaključuje se u saopštenju.

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.