Predstavljeni projekti Delta Planeta i nove poslovne zgrade

Predstavljeni projekti Delta Planeta i nove poslovne zgrade

Delta Holding će u narednom periodu početi realizaciju velikih investicija u oblasti nekretnina. Izraelski arhitekta Ami Mur (Ami Moore) danas je u Beogradu javnosti predstavio dva najznačajnija projekta: šoping-mol Delta Planet i novu poslovnu zgradu Delta Holdinga.

Delta Planet, lociran na beogradskoj Autokomandi, odmah uz autoput, biće najveći i najekskluzivniji šoping-mol u regionu. Na ukupnoj površini od 172.000 kvadratnih metara ponuda Delta Planeta biće dovoljna da ispuni očekivanja svih starosnih grupa. U arhitektonskom smislu, sa rešenjima kao što su multimedijalna fasada i zeleni park na poslednjem nivou šoping-mola, Delta Planet će biti znak prepoznavanja Beograda i Srbije. Takođe će biti zadovoljeni svi standardi „zelene gradnje“, odnosno najviši nivo ekološke zaštite okoline.

Delta Planet obećava najbolji miks zakupaca, ponudu za celu porodicu, koja uključuje najmodernije bioskope, fitness centre, kuglanu… kao i parking za 2.500 vozila.

Ukupna vrednost investicije u Delta Planet iznosiće oko 200 miliona evra.

Nova poslovna zgrada Delta Holdinga planirana je na lokaciji uz Deltin hotel Crowne Plaza u Novom Beogradu. Imaće ukupno oko 20.000 kvadratnih metara površine, raspoređenih u 11 etaža i dva nivoa podzemne garaže.

Deltino novo sedište predstavljaće poslovni prostor visoke kategorije, sa najnovijim tehničkim rešenjima i prostorom koji se maksimalno prilagođava zakupcima. Zgrada će imati 174 parking mesta u podzemnoj garaži, svoj restoran i teretanu, veliki broj multifunkcionalnih sala za sastanke.

Vrednost investicije je 25 miliona evra, a početak gradnje očekuje se u leto ove godine.

*Ami Mur (Ami Moore) je poznati izraelski arhitekta, senior partner u kompaniji MYS architects. Ovaj studio dizajnirao je milione kvadratniih metara u 29 zemalja širom sveta. Ami Mur je dobro poznat i našoj javnosti kao autor šoping-molova Delta City u Beogradu i Podgorici.

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.