Otvoren distributivno-logistički centar Delta Transportnog Sistema

Otvoren distributivno-logistički centar  Delta Transportnog Sistema

U industrijskoj zoni opštine Stara Pazova danas je otvoren najmoderniji distributivno-logistički centar Delta Transportnog Sistema (DTS). Svečanom otvaranju prisustvovali su predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

Distributivno-logistički centar ima površinu od 20.730 kvadratnih metara, sa mogućnošću da se u drugoj fazi izgradi još 14.500m2 skladišnog prostora. Kapacitet centra je 26.000 paletnih mesta, različitih temperaturnih režima, od -20 do +25°C.

„Najvažnija vest danas je otvaranje 400 novih radnih mesta“, poručio je na otvaranju predsednik Delte Miroslav Mišković. „Novo zapošljavanje danas je najvažniji zadatak i države, i nas iz privrede“.

„Zahvaljujući ovoj investiciji vrednoj 10,2 miliona evra, Delta Transportni Sistem moći će da prihvati i distribuira 3.000 paleta robe na dan i da opsluži mrežu od 15.000 kupaca širom Srbije. Sa takvom infrastrukturom DTS postaje jedan od lidera u oblasti domaćeg transporta, skladištenja, špedicije i logistike,“ rekao je Vojin Milić, generalni direktor Delta Transpornog Sistema (DTS).

Brza izgradnja distributivno-logističkog centra omogućena je pravovremenim izdavanjem dozvola u opštini Stara Pazova, koja je još jednom pokazala da ima sluha za investitore u svojoj zajednici. Saradnja lokalnih vlasti omogućila je Delti da pokaže koliko efikasno realizuje svoje investicije i da za samo 7,5 meseci podigne objekat površine od preko 20.000m2.

Delta Transportni Sistem je jedna od vodećih kompanija u oblasti domaćeg transporta robe široke potrošnje, sa flotom od preko 500 vozila i radnim kapacitetom od 3.000 isporuka dnevno. DTS pruža usluge renomiranim klijentima među kojima su i: Delhaize, MerkatorS, Metro, Adidas, Coca Cola, Al Hokair, Nestle, Nectar, Forma Ideale, Lesaffre i drugi.

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.