Marko Mišković pušten iz pritvora

Marko Mišković pušten iz pritvora

Marko Mišković, sin Miroslava Miškovića, vlasnika „Delta holdinga“, pušten je u sredu, posle skoro četiri meseca iz pritvora! Odlukom suda, njemu je određen kućni pritvor uz obavezu nošenja električne narukvice i zabrane napuštanja stana.

Narukvica mu je stavljena u stanu, pošto su ga u sredu, nešto pre 16 časova, radnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija izveli iz Centralnog zatvora. Oni su ga, potvrđeno je „Novostima“, i odvezli do stana, gde je čitava procedura oko postavljanja sve potrebne aparature, potrajala oko dva sata. Mišković stan neće smeti da napušta bez odobrenja suda, a ukoliko prekrši ovu meru biće vraćen u pritvor.

Inače, pre nepunih mesec dana, Apelacioni sud je doneo rešenje kojim mu je produžen pritvor za još tri meseca, pošto su prethodno njegovi branioci podneli predlog da mu pritvor bude ukinut uz polaganje jemstva i oduzimanje pasoša.

Marko Mišković je uhapšen 12. decembra 2102. godine sa ocem Miroslavom, kao i Milom Đuraškovićem, vlasnikom „Nibens grupe“. Stariji Mišković, za čije su puštanje na slobodu advokati nudili jemstvo u iznosu koji odredi sud i Đurašković su još u pritvoru.

Izvor: Novosti, 4. april 2013.

Post navigation