Pomoć Obrenovcu – Delta obnovila Ulicu Save Kovačevića

Pomoć Obrenovcu – Delta obnovila Ulicu Save Kovačevića

Pomoć Obrenovcu posle poplava Delta Holdinga završio je predajom 23 obnovljene kuće u Ulici Save Kovačevića. U akciji su izgrađene 4 nove kuće, a 19 stambenih objekata je renovirano. Miroslav Mišković obišao je sve kuće, a susreti sa domaćinima bili su veoma srdačni i emotivni. 

„Delta je vodeća kompanija u Srbiji i normalno je da pomognemo najviše, mi to smatramo svojom obavezom. Ne samo ovde u Obrenovcu, nego i svim u drugim situacijama. Ali, obnova Obrenovca nije završena sa ovom ulicom i ja pozivam sve kompanije koje mogu da se uključe u obnovu ovog grada“, rekao je na završetku akcije predsednik Delte Miroslav Mišković.

05_Obrenovac_svecano_otvar

U završnici akcije #DeltaZaObrenovac postavljeni su kućni brojevi na sve izgrađene i obnovljene objekte. U dvorišta su zasađena stabla jabuke, kao simbol zdravlja i pobede života nad teškom prirodnom nepogodom.

07_Obrenovac_svecano_otvar

“Posle katastrofalne poplave mi smo se našli u veoma teškoj situaciji. Kompanija Delta je prepoznala naš problem i donela za nas spasonosnu odluku da pomogne. Zahvaljujući našim prijateljima iz Delte ovo je sada najlepša ulica u Obrenovcu”, rekao je u ime stanara Petar Pavlović.

Obnovu ulice Save Kovačevića u potpunosti su finansirale članice Delta Holdinga. Izbor izvođača, sprovođenje i nadzor radova organizovala je Delta Fondacija.

 

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.