Knjiga “Ja, tajkun” predstavljena u Novom Sadu

Knjiga “Ja, tajkun” predstavljena u Novom Sadu

Pred prepunom Velikom salom u Master hali Novosadskog sajma predstavljena je knjiga Miroslava Miškovića „Ja, tajkun“ u izdanju „Lagune“.

„Biznis smatram jednom od najtežih delatnosti na svetu“, rekao je autor knjige Miroslav Mišković. „Kao školovan lekar vi možete dobro da radite, kao školovan inženjer, kao obučen fudbaler takođe, ali koliko god da ste učei za biznis, to ne znači da ćete biti uspešni. U nauci, kada kamen bacite uvis, on će pasti na zemlju. U biznisu takve zakonitosti ne postoje. Zato je poslovanje drugačije od svega ostalog.“

Sem autora, na promociji su govorili i ekonomski novinar Miša Brkić, novinar i marketinški stručnjak Voja Žanetić i direktor Lagune Dejan Papić, koji je neuobičajeno interesovanju za knjigu „Ja, tajkun“ ilustrovao podatkom da je prvobitni tiraž od 12.000 primeraka već rasprodat i da je odštampano još 6.000 komada drugog izdanja knjige.

„Ova knjiga može nekima poslužiti kao osnov za kakvu dobru poslovnu filozofiju“, rekao je u analizi knjige Voja Žanetić. „Drugima kao lepa količina citata za dnevno rukovođenje. Trećima kao upozorenje kakve greške ne treba praviti. Četvrtima, koji će možda biti i najbrojniji, ova knjiga će po ko zna koji put biti povod da kažu onu čuvenu rečenicu – ’E, ti ćeš da mi kažeš!’“

Posle promocije autor je duže od sat i po vremena potpisivao knjige zainteresovanim čitaocima. Očekuje se da će ovakvo predstavljanje jednog od najvećih Laguninih hitova biti organizovano i u drugim gradovima Srbije.

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.